Meer info multiplayer AC: Brotherhood

Veelbelovende toevoeging aan de franchise!

Ubisoft heeft eindelijk meer informatie vrijgegeven over de multiplayer mode van Assassin's Creed: Brotherhood.

De mode heet 'Wanted' en kan door tot acht spelers gespeeld worden. Elk van deze acht spelers krijgt aan het begin van het spel een rivaal toebedeeld door het spel en moet deze in de straten van Rome zien te vinden, en vermoorden natuurlijk. Het spel houdt bij wie de dodelijkste spelers zijn en balanceert zichzelf. Het is dus goed mogelijk dat een goede speler door drie andere assassins tegelijk wordt opgejaagd.

Je zult ook XP kunnen verzamelen tijdens het spelen waar je je personage mee kunt levelen en customisen. Deze XP krijg je niet enkel door andere spelers te doden, maar hangt ook af van de stijl waarmee je je dolk door een ander ramt. Aan een moordaanslag ontsnappen levert je ook punten op. Goed nieuws voor de lafaards onder ons dus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread