Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ezio en Eivor binnenkort speelbaar in Fortnite

Renaissance belandt in Valhalla.

Ezio en Eivor uit respectievelijk Assassin's Creed 2 en Assassin's Creed Valhalla komen naar Fortnite. Hun outfits zijn vanaf 8 april beschikbaar in de Item Shop. Dat meldt Epic Games via zijn website.

Wie de outfit van Ezio Auditore aan zijn verzameling toevoegt krijgt daar de Ezio’s Hidden Blade Pickaxe en Assassin’s Strike Emote bij. De Eivor Varinsdottir Outfit wordt dan weer samen met de Shield Back Bling, de Raven Clan Pickaxe, de Wolf-Kissed Longboat Glider en de Viking War Cry Emote geleverd.

Daarnaast zijn beide outfits ook samen verkrijgbaar als de Tales from the Animus Bundle. Wie die bundel koopt krijgt daar als bonus de Wolf-Kissed Spray, Eivor’s Fury Loading Screen, de Raven Clan Emoticon en A Tales from the Animus Banner bij.

Naast nieuwe skins raakte eerder bekend dat Fortnite mogelijk terugkomt naar iOS dankzij een nieuwe Europese wetgeving en door eerdere geruchten dat Ezio uit Assassin's Creed naar Fortnite komt, is het niet zo verrassend dat de outfit nu officieel wordt aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed II

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 2 more

Assassin's Creed: Brotherhood

PS3, Xbox 360, PC

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties