Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spel van de week - Assassin's Creed: Brotherhood

Wat voor speciaals je mag verwachten rond deze game.

Elke week weer kiest de redactie van Eurogamer België één of twee aankomende videogames uit die door het leven mogen gaan als 'het spel van de week'. Aan deze titel(s) besteden we gedurende heel de week in allerlei vormen extra aandacht. Dit kan zijn in de vorm van speciale artikels, video's, herbesprekingen van eerder uitgebrachte titels binnen een reeks enzovoorts. Deze keuze ontstaat telkens uit onze persoonlijke voorliefde voor, of interesse in, een aankomende game en staat volledig los van de uiteindelijk review van de desbetreffende game(s).

Vorige week was het volgens de review van Edelbert oerdegelijke Call of Duty: Black Ops de uitverkorene om als spel van de week door het leven te gaan, en deze keer plaatsen we alweer zo'n langverwachte topper in de kijker in de vorm van Assassin's Creed: Brotherhood.

Om te beginnen kreeg redacteur Maarten een ticketje richting Rome in z'n handen gestopt om de verschillen tussen de the real deal, en de digitale versie in Brotherhood te gaan onderzoeken. Zijn bevindingen schrijft hij deze week neer in een bijhorend artikel, dat waarschijnlijk nog lang naar Heilig Water en pizza zal ruiken.

Lees het artikel rond het ontstaan van Rome door redacteur Maarten hier.

Jasper dook voor de zoveelste keer in zijn meterslange collectie van videogames en haalde het originele Assassin's Creed nog eens boven. Hij herspeelde het volledige spel voor een tweede keer, om achteraf in een Replay of FastForward met de conclusie op de proppen te komen of het anno 2010 al dan niet nog de moeite is om Ezio in te ruilen voor Altair. We hoorden hem in de wandelgangen van de redactie verschillende keren een Middeleeuwse vloek schreeuwen, dus we houden ons hart al vast wat hij in zijn artikel te zeggen zal hebben.

Lees de Replay of FastForward van Jasper rond het originele Assassin's Creed hier.

Er valt kortom heel wat moois rond het langverwachte Assassin's Creed: Brotherhood te beleven op Eurogamer België deze week! Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om eind deze week richting Rome af te zakken in deze veelbelovende game van Ubisoft.

Volgende week zetten opnieuw een vers spel in de kijker, en het is er eentje waardoor we ons weer helemaal kind zijn gaan voelen: Epic Mickey!

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties