Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla nu te spelen met outfit van Ezio

Gratis onder één voorwaarde.

Ubisoft geeft spelers de kans om Assassin's Creed Valhalla te spelen in de outfit van Assassin's Creed: Brotherhood-hoofdpersonage Ezio Auditore da Firenze. Dat kondigt de ontwikkelaar aan via Twitter.

Om de outfit te ontgrendelen, moet je minstens twee Assassin's Creed games hebben gespeeld via een Ubisoft Connect-account. Wie aan die voorwaarde voldoet, ontgrendelt de outfit door in te loggen op zijn Ubisoft Connect-account op pc of console.

Het is niet de eerste keer dat er een eerdere outfit uit de Assassin's Creed-reeks in Assassin's Creed Valhalla opduikt. Zo was het ook al mogelijk om Assassin's Creed Valhalla te spelen in de outfits van Altaïr en Bayek.

Meer informatie over de bovenstaande game lees je in onze Assassin's Creed Valhalla review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties