Steam Deck UI vervangt Big Picture mode op Steam

User Interchange.

De Steam Deck user interface vervangt binnenkort de huidige Big Picture-mode. Dat onthult Valve via het Steam-forum.

Valve-medewerker Austinp_valve reageerde met dat nieuws op een vraag over de toekomst van de Big Picture-interface. Wanneer de Steam Deck user interface precies de huidige interface vervangt, wil Valve niet kwijt.

SteamBigPicturesnewOS

Big Picture-mode kwam in 2012 uit als een console-achtige interface voor gebruikers die hun pc op grotere schermen gebruiken terwijl ze gamen met een controller. De interface vormde destijds ook de basis voor SteamOS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread