Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valve verkoopt nu ook gereviseerde Steam Decks

Kunnen cosmetische gebreken hebben.

Valve verkoopt vanaf nu ook gereviseerde of gecertificeerd refurbished Steam Decks tegen een verlaagde prijs.

De gereviseerde apparaten werden grondig getest door Valve en buiten mogelijke cosmetische gebreken biedt een opgeknapt Steam Deck nog steeds "een gamingervaring van hoge kwaliteit".

Valve beweert dat ze de refurbished Steam Decks aan meer dan 100 testen onderwerpen, waarbij alle hardware zoals de I/O-poorten, het audiosysteem, scherm en de batterij nakijken. Vervolgens worden ze teruggebracht naar de fabrieksinstellingen en krijgen ze ook de nieuwste software updates.

Wie een door Valve-gecertificieerde refurbished Steam Deck koopt, krijg er gratis een jaar garantie, een voedingskabel, een case en een snelstartgids bij.

De gereviseerde Steam Decks zijn €80, €110 en €140 goedkoper dan respectievelijk de gloednieuwe 64GB-, 256GB- en 512GB-modellen. De levertijd van een refurbished Steam Deck bedraagt ongeveer een à twee weken.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat de pc-versie van Ratchet and Clank: Rift Apart Steam Deck verified is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties