Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 is een van de best verkochte games op Steam in 2021

Futuristische heropleving.

Cyberpunk 2077 staat in de top 100 van de best verkochte games op Steam van 2021. Dat meldt Valve in een jaaroverzicht op zijn website. Cyberpunk 2077 staat op de dertigste plaats van best verkochte games op Steam en eindigt op de derde plaats van games die in 2021 piekten met meer dan 200.000 gelijktijdige spelers.

De titel van best verkochte game gaat dit jaar naar Dead by Daylight. PlayerUnknown's Battlegrounds staat op twee en Counter-Strike: Global Offensive sluit de top drie af. Counter-Strike: Global Offensive en Grand Theft Auto 5 doen het wel beter op vlak van spelersaantallen en voeren die lijst aan. Wie geïnteresseerd is in de volledige lijst met games, vindt hier Steam jaaroverzicht van 2021.

Daar stopt het goede nieuws voor Cyberpunk 2077, want onlangs raakte bekend dat CD Projekt Red teleurgestelde investeerders 1,85 miljoen dollar moet betalen en is de gratis Cyberpunk 2077 DLC uitgesteld naar 2022

Meer informatie over de bovenstaande game lees je in Carl zijn Cyberpunk 2077 review.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Redactielid

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties