Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Technisch probleem veroorzaakt geblokkeerde Steam Deck installaties

Valve geeft duidelijkheid en komt met oplossing.

Valve meldt dat een technisch probleem ervoor zorgde dat een gebruiker Demon Gaze Extra niet kon installeren op het Steam Deck. Het bedrijf kent de oorzaak van het probleem en werkt aan een oplossing.

Op 26 april kloeg een gebruiker dat hij de onlangs uitgebrachte JRPG Demon Gaze Extra niet rechtstreeks kon downloaden op zijn Steam Deck. Daardoor was hij genoodzaakt om de titel eerst te downloaden op de pc en de bestanden daarna over te zetten naar de hybride pc.

Valve laat nu weten dat een technisch probleem bij een Steam Deck-functie de bovenstaande situatie veroorzaakte. Normaal gezien zorgt de functie ervoor dat ontwikkelaars bepaalde zaken uitsluitend kunnen toevoegen aan de Steam Deck-versie van een game. Daardoor kan de port op de hybride pc over andere grafische instellingen beschikken. Valve heeft die functie nu aangepast zodat studio's in de toekomst niet meer onbewust hetzelfde probleem kunnen veroorzaken.

In ander Steam Deck-gerelateerde nieuws ontdek je dat Valve nog steeds feedback vraagt op geverifieerde games voor het Steam Deck

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Steam

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties