Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Valve vraagt feedback op geverifieerde games voor Steam Deck

Geverifieerde Steamback.

Valve wil graag weten wat gebruikers van de geverifieerde games voor het Steam Deck vinden en voegt daarom een feedback-functie aan de hybride pc toe. Nadat je een geverifieerde game hebt gespeeld, vraagt Valve om af en toe je mening te geven over die geverifieerde games. Zo kan Valve je bijvoorbeeld vragen of de game effectief voldoet aan de eisen van zijn geverifieerde status.

"Uiteindelijk gaat het bij de Deck-compatibiliteitsclassificatie om je algehele ervaring. Voor ons betekent dit dat we huidige en toekomstige Deck-gebruikers willen helpen bij het vinden van de spelervaring die ze zoeken. We willen er zeker van zijn dat we daarin slagen en als er iets niet aan je verwachtingen voldoet, willen we weten welke titels dat zijn", aldus Valve.

Eerder onthulde Valve meer informatie over het Steam Deck compatibiliteitsprogramma en verhielp hij via een update de Steam Deck stick drift.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Steam

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties