Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam Next Fest heeft honderden speelbare demo's

Extra aandacht voor indies!

Steam Next Fest is begonnen en geeft tijdelijk toegang tot honderden demo's voor onuitgebrachte games. Het evenement duurt tot en met maandag 28 februari 2022. De negende editie van Next Fest beschikt ook over livestreams die indiegames in de spotlight zetten.

Op Steam is een lijst te vinden met deelnemende games en livestreams. De livestreams bevatten onder meer playthroughs met ontwikkelaars en interviews. Perfect om rond te kijken en wat interessante games te downloaden.

Er vallen veel verschillende games uit te proberen, van het bouwen van je eigen nederzetting tot het rondbrengen van eten in 'Food Truck Simulator', alles is mogelijk.

Er is ook een demo speelbaar van Far: Changing the Tides dat op 1 maart 2022 uitkomt. In die game is het aan jou om op een boot deel te nemen aan een stijlvolle en emotionele zoektocht naar een nieuw thuis.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Steam

PC

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties