Prestatieproblemen pc-versie Resident Evil Village veroorzaakt door anti-cheat software

Terugkerend probleem.

De hacker Empress heeft aangetoond dat vermeende prestatieproblemen in de pc-versie van Resident Evil Village worden veroorzaakt door de anti-cheat software van Capcom V3 en Denuvo V11.

Empress testte een illegaal exemplaar van Resident Evil Village zonder die software en merkte meteen op dat hij geen problemen meer ondervond op vlak van stuttering. Dat alles resulteerde volgens de hacker in een "vloeiendere spelervaring".

Het is niet de eerste keer dat Capcom problemen ondervindt met anti-kraaktechnologie van Denuvo. Eerder haalde de uitgever immers die technologie uit voorgaande games en zag ontwikkelaar id Software zich genoodzaakt om Denuvo Anti-Cheat te verwijderen uit Doom Eternal.

Wil je meer weten over beide games, lees dan zeker onze Resident Evil Village review en Doom Eternal review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread