Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In de Resident Evil Village DLC speel je als Lady Dimitrescu

Hoogtevrees.

Capcom heeft tijdens Capcom Showcase de eerste DLC voor Resident Evil Village aangekondigd. De Winter's Expansion DLC is vanaf 28 oktober beschikbaar en laat je onder andere als Lady Dimitrescu spelen.

De DLC bevat namelijk een nieuwe modus genaamd The Mercenaries: Additional Orders. Die arcade-modus voegt nieuwe maps toe en laat je onder andere als Lady Dimitrescu, Chris Redfield en Karl Heisenberg spelen. Elk personage heeft unieke vaardigheden. Zo heeft Karl Heisenberg magnetische krachten en loopt hij rond met een gigantische hamer.

De DLC maakt het ook mogelijk om de volledige campaign in third-person te spelen. Er komt bovendien ook een volledig nieuw verhaal genaamd Shadows of Rose, eveneens in third-person. Daarin zie je wat er 16 jaar na de gebeurtenissen in het hoofdverhaal met Rose is gebeurd.

Voor wie Resident Evil Village nog niet heeft gespeeld, komt er ook een Gold Edition die de hoofdgame en DLC bundelt. In afwachting daarvan kun je alvast onze Resident Evil Village review lezen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties