Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village voor PS VR2 aangekondigd

Momenteel in ontwikkeling.

Resident Evil Village komt op een nog onbekende datum naar de PlayStation VR2. Dat kondigt Capcom aan via een gameplaytrailer die zich afspeelt in Dimitrescu Castle.

Volgens Capcom zou de VR-versie een realistischere en immersievere game-ervaring bieden. Dat laatste komt volgens Sony onder andere door de 4K HDR display van de PlayStation VR2 headset, de camera die de beweging van je ogen volgt en de 3D Audio van de PlayStation 5.

Net zoals bij het in oktober uitgebrachte Resident Evil 4 VR is het in deze port mogelijk om twee wapens te dual wielden en beide armen te gebruiken.

Zo kan protagonist Ethan Winters aanvallen pareren als spelers hun handen voor hun lichaam houden, kun je een wapen, mes of verschillende geweren tegelijk gebruiken. Als je doet alsof je een wapen afvuurt, dan zal het hoofdpersonage dat ook doen.

Lees zeker eens Carls Resident Evil Village review als je meer over deze game te weten wilt komen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties