Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village speelbaar op PS VR2 tijdens Tokyo Game Show

Knuffelen met Lady D.

Capcom meldt dat er een Resident Evil Village-demo speelbaar is op PlayStation VR2 tijdens de Tokyo Game Show 2022 in september. Zo kunnen fans voor de eerste keer aan de slag met de PlayStation VR2-headset en controllers. De demo speelt zich af in Dimitrescu Castle.

Wie de Resident Evil Village-demo heeft uitgetest, krijgt na afloop 2 genummerde trail tickets met daar artwork van de Resident Evil Village Gold Edition en Resident Evil 4 op. Omdat er maar een beperkt aantal van die tickets beschikbaar zijn en de voorraad ervan niet wordt aangevuld, is snel zijn de boodschap.

Resident Evil Village VR2 physical gifts
De genummerde trail tickets.

De PlayStation VR2-versie van Resident Evil Village werd aangekondigd tijdens de PlayStation State of Play van juni 2022 en kreeg nog geen releasedatum. Sony onthulde eerder ook dat PlayStation VR2 begin 2023 uitkomt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties