Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Resident Evil-serie deze zomer te bekijken op Netflix

'het kwaad is geëvolueerd.'

Netflix maakt bekend dat de nieuwe live-action Resident Evil-serie vanaf 14 juli beschikbaar is op de streamingdienst. De serie heeft acht afleveringen en is gemaakt door Andrew Dabb.

Resident Evil speelt zich af in twee verschillende tijdslijnen. De ene speelt zich af voor de uitbraak van een dodelijk virus, de andere veertien jaar later. In de hedendaagse tijdlijn onderzoeken Jade en Billie Wesker wat er allemaal gebeurt in New Racoon City. In de post-apocalyptische tijdlijn probeert Jade te overleven in een wereld die vol met infected zit.

De serie bevat dus meer dan voldoende links met de games. Ook grote slechterik Adam Wesker, gespeeld door Lance Reddick, maakt zijn opwachting. Heb je de meest recente game in de reeks nog niet gespeeld? Hier lees je onze Resident Evil Village review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties