MG 82 LMG krijgt nerf in Warzone

Laat indruk achter.

De MG 82 LMG in Warzone wordt generfed. Dat onthult ontwikkelaar Raven Software via Twitter. Fans zijn echter niet opgezet met dit nieuws omdat het erg krachtige wapen volgens hen veel te vroeg wordt generfed.

De MG 82 maakt deel uit van de Black Ops - Cold War: Warzone Season 4 Battle Pass. Spelers die dit wapen gebruiken, merken meteen dat dit wapen wel erg snel korte metten maakt met je tegenstanders. Daarnaast kun je dit krachtige wapen ook erg vroeg in wedstrijden vinden, waardoor spelers dus een erg vroeg voordeel krijgen.

In andere Call of Duty-nieuws verneem je dat Raven Software de Big Bertha pantsertruck verwijdert uit Warzone en dat Warzone nu ook 120Hz op de PlayStation 5 ondersteunt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread