Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Activision brengt in 2023 geen nieuwe Call of Duty uit, maar een uitbreiding voor Modern Warfare 2

De oorlog gaat verder op nieuwe maps en in een nieuwe campaign.

Volgens verschillende insiders komt er in 2023 geen nieuwe Call of Duty. In plaats daarvan zou Activision aan een uitbreiding voor Modern Warfare 2 werken. Die uitbreiding zou niet alleen nieuwe maps bevatten, maar ook een campaign.

Call of Duty leaker TheGhostofHope was de eerste die het nieuws meldde. Volgens hem staat de uitbreiding in het teken van de twintigste verjaardag van Call of Duty in 2023 en zouden we maps krijgen uit de hele reeks. Ook zou er volgens TheGhostofHope campaign DLC komen.

Jason Schreier van Bloomberg bevestigde het bericht al snel. Ook volgens zijn bronnen werkt Activision aan 'een uitbreiding of iets dergelijks'. Hij is nog niet helemaal zeker in welke vorm die uitbreiding er komt, maar ook volgens Schreider zal die een campaign bevatten.

Cover image for YouTube video

Op zich hoeft dit gerucht niet te verbazen. Sinds het nieuws over de overname van Activision Blizzard door Microsoft werd al meermaals geopperd dat Call of Duty niet langer jaarlijks zou uitkomen. Het zou de eerste keer in bijna 20 jaar zijn dat er eens geen nieuwe Call of Duty lanceert.

Vermoedelijk krijgen we meer nieuws na de Call of Duty: Modern Warfare 2 release. In afwachting daarvan lees je hier alle info over de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

Call of Duty: Warzone

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties