Skip to main content

Laatste CoD: Vanguard en Warzone Season krijgt releasedatum

Houdt de linie.

Uitgever Activision meldt dat het vijfde en laatste Call of Duty: Vanguard en Warzone season op respectievelijk 23 en 24 augustus van start gaat. Er zijn ook een nieuwe trailer en roadmap onthuld.

Season 5 bevat volgens Activision "grote updates" in Warzone, multiplayer en Zombies. Zo staat er op de Warzone Caldera-map een vulkaan op uitbarsten, worden de maps Beheaded en Fortress toegevoegd aan de multiplayer en krijg je toegang tot Archon in de Zombies-modus.

Verder krijg je tijdens dit seizoen ook toegang tot de nieuwe vulkanische Gulag-map, vijf nieuwe wapens en de extra operators Raul Menendez, Khaled Al-Asad, Gabriel T. Rorke en He “Seraph” Zhen-Zhen.

In de Archon-mode van Zombies keren spelers terug naar Egypte en nemen ze deel aan de quests waarin ze het in de Dark Aether moeten opnemen tegen Kortifex the Deathless.

Naast een nieuw seizoen onthulde Activision dat je eerder toegang krijgt tot de COD: Modern Warfare 2 campaign als je de game pre-ordert en zegt een gerucht dat Warzone 2 midden november uitkomt.

Read this next