Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone is eerste PS4 backwards compatible titel die 120Hz ondersteunt op PS5

Iemand moet de eerste zijn.

De PlayStation 4 backwards compatible versie van Warzone ondersteunt nu 120Hz op de PlayStation 5. Dat onthult Activision in de Warzone Season 4 patch notes.

Wie de backwards compatible versie in 120Hz wil spelen, heeft daarvoor een televisiescherm of monitor nodig die HDMI 2.1 ondersteunt. Vermoedelijk krijgen ook andere PlayStation 4-titels met backwards compatibility binnenkort 120Hz-ondersteuning op de PlayStation 5.

Om 120Hz te gebruiken, ga je in de PlayStation 5 system settings naar Screen and Video. Daar selecteer je Video Output en stel je 'Enable 120Hz Output' in op automatic. Vervolgens ga je terug naar system settings en open je het Save Data and Game/App Settings en zet je de Performance Mode aan in de Game Presets.

Black Ops Cold War en Warzone Season 4 is sinds 16 juni van start gegaan. Daarin krijgt Call of Duty: Black Ops Cold War de Rush-map uit Black Ops 2.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties