Opnieuw beelden van Battlefield 6 gelekt

Electronic Arts verliest de oorlog tegen de leakers.

Er zijn opnieuw beelden van Battlefield 6 gelekt in de aanloop naar de officiële onthulling van de game. Nadat we de afgelopen weken al meermaals vage screenshots te zien kregen, zijn er nu voor het eerst ook bewegende beelden gelekt.

Op Imgur is een nieuw album te vinden met bewegende beelden die vermoedelijk uit de eerste trailer voor de game komen. Ondanks de zwarte band in het midden van het scherm zijn duidelijk beelden te zien van een moderne militaire setting.

Electronic Arts heeft nog niet gereageerd op de beelden. Volgende maand weten we ongetwijfeld meer, want naar alle waarschijnlijkheid wordt Battlefield 6 in juni onthuld. In afwachting daarvan hebben we alvast even alle Battlefield 6 geruchten voor je samengevat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread