Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 2042 seizoen 4 introduceert nieuwe map, wapens en Specialist

Het is vijf voor elf.

Battlefield 2042: Eleventh Hour
Image credit: Electronic Arts

EA en DICE hebben het vierde seizoen van Battlefield 2042 toegelicht. het nieuwe seizoen heet Eleventh Hour en is vanaf 28 februari beschikbaar. Fans mogen zich opmaken voor heel wat nieuwe content.

Zo komen er een nieuwe map, Specialist, wapens en voertuig naar te game. Daarnaast is er ook een nieuwe Battle Pass met 100 tiers aan nieuwe content.

De nieuwe map heet Flashpoint en brengt je naar Zuid-Afrika. Er zijn zowel uitgestrekte landschappen als kleine binnenruimtes te vinden, waaronder een ondergrondse tunnel.

Bekijk op YouTube

De nieuwe Specialist heet Camila Blasco. Ze kan zich onder andere over de map verplaatsen zonder motion-sensors te activeren. Met haar X6 Infiltration Device vermijdt ze dan weer lock-ons van vijandige toestellen.

Qua wapens kun je uitkijken naar de Super 500 Shotgun Sidearm, RM68 assault rifle, AC9 SMG en RPT-31 LMG. De CAV-Brawler wordt als nieuw voertuig toegevoegd.

EA benadrukt dat de basiscontent van het nieuwe seizoen voor iedereen beschikbaar is. Voor de cosmetische voorwerpen moet je wel doorheen de premium battle pass spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties