Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote Battlefield 2042 update voegt Season 1: Zero Hour toe

Genoeg om het moreel op te krikken?

Ontwikkelaar Dice heeft een grote update voor Battlefield 2042 uitgerold. Update 1.0.0 moet honderden bugs fixen en gameplayverbeteringen toevoegen, maar voegt later ook nieuwe content toe.

Zo zorgt een grondige wijziging in de netcode volgens de studio ervoor dat de schoten van spelers beter geregistreerd worden. Daarnaast zijn de animaties van soldaten vloeiender, zijn er in Conquest meer voertuigen beschikbaar en is Sundance's wingsuit aangepast.

Centraal staat echter de uitrol van het lang uitgestelde eerste seizoen van Battlefield 2042 genaamd Zero Hour. Die is voor iedereen gratis, maar spelers met een battle pass kunnen extra beloningen vrijspelen.

Season 1 bevat om te beginnen een nieuwe map. Exposure speelt zich in de bergen op de Canadees-Amerikaanse grens af en zorgt vooral voor meer verticaliteit.

Bekijk op YouTube

Daarnaast is er nieuwe content in de vorm van een nieuwe Specialist. De engineer Ewelina Lis is mede dankzij haar rocket launcher gespecialiseerd in het uitschakelen van gepantserde voertuigen.

Tot slot worden er twee nieuwe wapens in de vorm van een kruisboog en sniper rifle toegevoegd. Ook zijn er twee nieuwe helikopters beschikbaar.

Zoals onder meer in de Battlefield 2042 review te lezen is, verliep de lancering van de shooter dramatisch en liepen spelers massaal weg. Desondanks claimt EA nog steeds met man en macht aan de game te werken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties