Battlefield 6 wordt op 9 juni officieel aangekondigd

Wint EA de veldslag, of ook de oorlog?

Na weken van speculatie en gelekte screenshots laat Electronic Arts weten dat Battlefield 6 op 9 juni officieel wordt aangekondigd. De reveal is vanaf 16.00 uur te bekijken via het Battlefield YouTube-kanaal.

De korte aankondiging op Twitter doet vermoeden dat de nieuwe game niet Battlefield 6 heet, maar gewoon Battlefield. Op basis van de eerste gelekte Battlefield 6 screenshots weten we in elk geval dat de nieuwe game zich opnieuw in een moderne setting afspeelt.

Eerder dit jaar maakte EA al bekend dat de nieuwe game zowel naar de vorige als de huidige consolegeneratie komt, alsook naar de pc. Alle andere gekende Battlefield 6 info vind je eveneens op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread