Steam Golden Week van start gegaan

Loopt nog tot 6 mei.

De Steam Golden Week is van start gegaan. Nog tot en met 6 mei om 19:00 uur kun je heel wat Japanse games goedkoop op de kop tikken.

Steam organiseert de Golden Week om vier Japanse feestdagen te vieren die binnen een periode van zeven dagen vallen aan het einde van april en het begin van mei. Naast "duizenden geweldige games uit Japan" kun je in deze periode in de Steam-puntenwinkel ook 5000 punten uitgeven aan het bijbehorende seizoensprofiel dat een frame, background en custom color theme bevat.

SteamGoudenWeek

Onder de afgeprijsde games vind je onder andere Death Stranding met 60 % korting, Yakuza: Like a Dragon met 30 % korting en Persona 5 Strikers met 20 % korting. Ook Monster Hunter World: Iceborne, NieR: Automata en Little Nightmares zijn gedurende de gouden week in prijs verlaagd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Nintendo kondigt Gamestudio aan

Voor de Miyamoto's in spe.

Dit zijn de Xbox Game Pass titels voor mei 2021

Met onder andere FIFA 21, Red Dead Online en Final Fantasy X/X-2 HD Remaster.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread