Call of Duty: Warzone draait voorlopig enkel op de Xbox Series X aan 120fps

Niet op PlayStation 5.

De Xbox Series X-versie van Call of Duty: Warzone krijgt onaangekondigd een hogere framerate en draait nu aan 120fps. Op de PlayStation 5 blijft de framerate voorlopig steken op 60fps.

Hoewel er niets van in de patch notes stond, ontdekten spelers dat Warzone nu aan 120fps draait. Dat valt ook te lezen op de desbetreffende Microsoft Store-pagina van de game.

CoDWarZoneXboxSeriesX

Dat Warzone op de PlayStation 5 op 60fps blijft steken is een gevolg van backwards compatibility. Het systeem herkent de game namelijk als een PlayStation 4-game. Daardoor start de game niet op aan 120Hz en kan het dus niet rekenen op een verdubbelde framerate. Als dat wel zo zou zijn, dan zou je de Battle Royale wel aan 120fps kunnen spelen op de PlayStation 5.

De vraag is dan ook niet of ontwikkelaar Infinity Ward de PlayStation 5-versie zal voorzien van een next-gen upgrade, maar eerder wanneer dat gebeurt. Voorlopig blijft een reactie van zowel uitgever Activision als ontwikkelaar Infinity Ward uit en moet je nog even geduld uitoefenen.

Om op de Xbox te genieten van 120fps moet je wel wat vrij schiffruimte voorzien. Call of Duty: Warzone update 1.29 is immers 33GB groot.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

The Elder Scrolls Online: Blackwood aangekondigd

Een prequel op The Elder Scrolls 4: Oblivion.

Biomutant releasedatum bekend

Muteert in mei naar een volwaardige game.

Resident Evil Village demo nu beschikbaar voor PS5

Andere platformen volgen in de lente.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread