Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grote Call of Duty: Warzone update nu te preloaden op PlayStation 4

Oorlogsgebied van 33GB.

Update 1.29 voor Call of Duty: Warzone komt morgen uit en is momenteel al te preloaden op de PlayStation 4. Wie op de pc of Xbox One speelt, moet nog even geduld hebben.

Call of Duty: Warzone update 1.29 is 33GB groot en het is tot dusver onbekend wat die allemaal aan de game toevoegt. Als uitgever Activision dezelfde manier van werken hanteert als bij updates voor Modern Warfare, dan zal de uitgever de volledige inhoud van de update morgen onthullen.

Aangezien het hier gaat over de laatste patch van Season 6, vermoeden we dat de update alle resterende zaken van de roadmap aan de game toevoegt. Zo wachten we nog op de toevoeging van het butterfly knife.

Ten slotte is er in de PlayStation Store een nieuwe bundel beschikbaar die je toegang geeft tot operator Sgt. Griggs. Dat personage is gebaseerd op voormalig Infinity Ward-medewerker Mark Grigsby. Hij maakte tot nu toe al in elke game van de ontwikkelaar zijn opwachting als NPC.

In ander Call of Duty-nieuws ontdek je dat Call of Duty: Black Ops Cold War in december integreert met Warzone en is Call of Duty: Modern Warfare de best verkopende titel ooit voor de reeks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

See 1 more

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties