World of Warcraft: Shadowlands releasedatum bekendgemaakt

Hete herfst.

Tijdens de openingsceremonie van Gamescom heeft Blizzard Entertainment de releasedatum van World of Warcraft: Shadowlands bekendgemaakt. De achtste uitbreiding voor de MMORPG is vanaf 27 oktober beschikbaar.

In Shadowlands verken je het hiernamaals, waar slechterik Sylvanas Windrunner de geheimen van het eeuwige leven probeert te achterhalen. Je kunt je aansluiten bij verschillende facties en verschillende nieuwe gebieden en dungeons verkennen. Daarnaast wordt ook de level cap verlaagd naar level 60.

De vorige uitbreiding voor World of Warcraft dateert alweer van 2018. Onze bevinden lees je in de World of Warcraft: Battle for Azeroth review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread