Skip to main content

Blizzard Entertainment werkt aan survivalgame in een volledig nieuw universum

Werk jij binnenkort ook aan de game?

Blizzard Entertainment werkt momenteel aan een nog onaangekondigde survivalgame in een volledig nieuw universum. Dat onthult de ontwikkelaar zelf via een blogpost. In die blogpost laat Blizzard ook weten op zoek te zijn naar verschillende nieuwe werknemers om aan de game te werken.

Verdere details over de game, zoals de inhoud en de naam ervan, zijn voorlopig niet bekend. Los van wat concept art onthult Blizzard Entertainment voorlopig enkel dat de game zich in een volledig nieuw universum afspeelt en naar pc en consoles komt. Verder spreekt de tekst ook over 'een plaats vol helden om te ontmoeten, verhalen die verteld moeten worden en avonturen die beleefd moeten worden'.

Voor de verdere ontwikkeling van de game zoekt het bedrijf nog minstens 11 nieuwe medewerkers, waaronder een environment artist, level designer en lead software engineer. Alle vacatures en meer informatie vind je op de Blizzard Entertainment website.

Aangezien de game nog volop in ontwikkeling is, is de kans meteen ook groot dat de titel pas na de overname van Activision Blizzard door Microsoft uitkomt. De kans is dus groot dat je de game ook via Xbox Game Pass kunt spelen.

Read this next