Skip to main content

Volgende World of Warcraft-uitbreiding wordt in april aangekondigd

Ook nieuwe info over Hearthstone en de World of Warcraft mobile game volgen binnenkort.

Blizzard Entertainment laat via zijn website weten dat er de komende maanden enkele belangrijke aankondigingen op de planning staan. De komende weken maakt de ontwikkelaar meer bekend over de volgende World of Warcraft-uitbreiding, de toekomst van Hearthstone en een nog onbekende World of Warcraft mobile game.

Op 15 maart onthult Blizzard Entertainment de eerste van drie Hearthstone-uitbreidingen die dit jaar uitkomen. De weken daarna volgt ook meer informatie over de evolutie van Hearthstone in 2022, inclusief de jaarlijkse core set changes.

Op 19 april volgt dan de onthulling van de volgende World of Warcraft-uitbreiding. De huidige Shadowlands-uitbreiding kreeg enkele weken terug zijn laatste grote update, dus vermoedelijk mogen we de opvolger ergens eind dit jaar verwachten.

Bekijk op YouTube

Ten slotte vermeldt de ontwikkelaar terloops nog dat er in mei een World of Warcraft mobile game wordt aangekondigd. Wat die precies inhoudt, is op dit moment nog onduidelijk.

Sowieso is het nog afwachten wat de toekomst brengt voor de games van Blizzard Entertainment, en dan vooral de platformen waarop die games uitkomen. Begin dit jaar heeft Microsoft immers Activision Blizzard gekocht.

Read this next