Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft: Shadowlands voor onbepaalde tijd uitgesteld

Nog even wachten.

Blizzard heeft World of Warcraft: Shadowlands voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat maakte de ontwikkelaar via Twitter bekend. De achtste uitbreiding voor World of Warcraft zou oorspronkelijk op 27 oktober uitkomen.

De ontwikkelaar wilt de extra tijd gebruiken om de game verder op te poetsen. Volgens Blizzard heeft dat vooral te maken met de feedback dat het bedrijf tijdens de bèta heeft verzameld.

"We zijn op het punt gekomen dat de zones, de campagne, de level-up quest experience en het verhaal dat we te vertellen hebben, in wezen klaar zijn om te delen," aldus Blizzard.

"Maar toen alles samen begon te komen en we naar jullie feedback hebben geluisterd en erop hebben voortgebouwd, is het duidelijk geworden dat we wat meer tijd nodig hebben voor extra polish, en om een aantal aan elkaar verwante elementen in evenwicht te brengen - vooral die met betrekking tot de endgame."

Tegelijkertijd kondigt Blizzard aan dat de Shadowlands pre-patch op 13 oktober uitkomt. Via die patch wordt de wijze waarop je in World of Warcraft gaat levelen grondig aangepakt. Eveneens krijgen de diverse rassen nieuwe aanpassingsmogelijkheden.

Read this next