Skip to main content

World of Warcraft: Shadowlands bèta gaat volgende week van start

De release staat nog steeds deze herfst gepland.

Blizzard Entertainment bevestigt in een nieuwe Developer Update dat World of Warcraft: Shadowlands deze herfst uitkomt. De bèta-test voor de uitbreiding gaat bovendien volgende week van start.

Wil je deelnemen aan die bèta? Dan moet je op je account management pagina de optie om beta invites te ontvangen aanklikken. In de loop van volgende week worden de eerste invites verstuurd. Geen zorgen als je niet bij de gelukkigen bent, de ontwikkelaar nodigt nog de hele zomer nieuwe mensen uit om de bèta uit te proberen.

Bekijk op YouTube

In de bèta is het mogelijk om alle nieuwe gebieden te verkennen en je personage naar level 60 te brengen. Die progressie is uiteraard niet overdraagbaar naar de definitieve versie van de game.

Game director Ion Hazzikostas bevestigt in de Developer Update ook nogmaals dat de release van Shadowlands deze herfst niet in het gedrang komt. 'Desnoods verschepen we de game van bij ons thuis naar de fans', aldus Hazzikostas.

De vorige grote uitbreiding voor World of Warcraft dateert alweer van 2018. Onze World of Warcraft: Battle for Azeroth review vind je uiteraard op de site.

Read this next