Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft: Shadowlands bèta gaat volgende week van start

De release staat nog steeds deze herfst gepland.

Blizzard Entertainment bevestigt in een nieuwe Developer Update dat World of Warcraft: Shadowlands deze herfst uitkomt. De bèta-test voor de uitbreiding gaat bovendien volgende week van start.

Wil je deelnemen aan die bèta? Dan moet je op je account management pagina de optie om beta invites te ontvangen aanklikken. In de loop van volgende week worden de eerste invites verstuurd. Geen zorgen als je niet bij de gelukkigen bent, de ontwikkelaar nodigt nog de hele zomer nieuwe mensen uit om de bèta uit te proberen.

In de bèta is het mogelijk om alle nieuwe gebieden te verkennen en je personage naar level 60 te brengen. Die progressie is uiteraard niet overdraagbaar naar de definitieve versie van de game.

Game director Ion Hazzikostas bevestigt in de Developer Update ook nogmaals dat de release van Shadowlands deze herfst niet in het gedrang komt. 'Desnoods verschepen we de game van bij ons thuis naar de fans', aldus Hazzikostas.

De vorige grote uitbreiding voor World of Warcraft dateert alweer van 2018. Onze World of Warcraft: Battle for Azeroth review vind je uiteraard op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties