Grand Theft Auto-veteraan Lazlow Jones verlaat Rockstar

Producent, schrijver en in-game dj.

Grand Theft Auto-veteraan Lazlow Jones neemt na negentien jaar dienst ontslag bij Rockstar Games. Jones maakt het nieuws zelf bekend via zijn Instagram.

Lazlow Jones was een van de schrijvers en producenten van de GTA-reeks. Daarnaast is hij ook een befaamd stemacteur en kroop hij van GTA 3 tot en met GTA 5 in de huid van de fictieve radiopresentator dj Lazlow Jones.

Jones nam al in april ontslag om voor zijn zieke zus te zorgen. Die werd toen gediagnosticeerd met terminale kanker.

Aan Jones' laatste project lijkt geen einde te komen, Rockstar maakte eerder bekend dat GTA 5 naar de PlayStation 5 en Xbox Series X komt. Speel jij ook nog steeds de game, dan zijn de GTA 5 Cheats misschien iets voor jou.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread