Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 was in 2021 de meest bekeken game op Twitch

Steelt alle kijkers.

Grand Theft Auto 5 was in 2021 de meest bekeken game op Twitch. Dat meldt het streamerplatform StreamElements in een persbericht op zijn website.

Volgens de statistieken van het streamerplatform keken kijkers in totaal 2,1 miljard uur naar Grand Theft Auto 5-streams. Dat de game het acht jaar na de release nog steeds zo goed doet, is niet zo verrassend. Zo maakt Twitch geen onderscheid tussen GTA 5 en GTA Online en voegt Rockstar Games regelmatig nieuwe content zoals de nieuwe GTA Online-verhaallijn The Contract toe. Het plezier om naar actieve GTA 5 cheats te kijken zal ook wel een bijdrage geleverd hebben.

Op de tweede plaats van de meest gestreamde games staat League of Legends met 1,8 miljard bekeken uren. De derde plaats gaat naar Fortnite met 1 miljard uren.

Daarnaast tonen de statistieken dat kijkers vooral naar streams van de mannelijke streamer xQcOW hebben gekeken. De eerste vrouwelijke streamster Amouranth staat op de 33ste plaats van langst bekeken streams.

Kom je graag meer te weten over GTA 6, dan vind je op onze website alle informatie over de GTA 6 release en de GTA 6 leaks en geruchten.

Read this next