Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA 5 prijs op PS5 en Xbox Series X/S onthuld

Grand Theft op je portemonnee.

Rockstar onthult de prijs van GTA Online en Grand Theft Auto 5 op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Er komt dus geen gratis upgrade voor wie de game al op de PlayStation 4 of Xbox One heeft.

Je kunt de versies op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S de eerste drie maanden wel met respectievelijk 75% en 50% korting aanschaffen. Op de PlayStation 5 kosten Grand Theft Auto 5 en GTA Online van 15 maart tot en met 14 juni samen € 10, de online mode is gedurende die periode zelfs volledig gratis.

Cover image for YouTube videoGTA 5 Review (PS5, Xbox Series) - Nog steeds top, maar waar blijft GTA 6?

Spelers op Xbox Series X/S moeten dieper in hun portemonnee tasten. De versies voor Xbox Series X/S kosten tot en met 14 juni samen € 20, afzonderlijk kost de online mode € 10.

Wie GTA Online en Grand Theft Auto 5 na 14 juni koopt, betaalt voor beide games samen € 40. GTA Online afzonderlijk kost dan € 20.

Eerder onthulde Rockstar Games ook de next-gen features van GTA 5 en GTA Online op PlayStation 5 en Xbox Series X/S en legde hij uit hoe de overdraagbare saves in GTA 5 voor PS5 en Xbox Series X/S werken. Ook de GTA 5 cheats zullen beschikbaar zijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties