Concept art van Assassin's Creed in China ontdekt

Mogelijk tijdens Mongoolse overheersing.

Op Reddit is concept art van Assassin's Creed met China als setting opgedoken. Forumlid nstav13 heeft op het socialmediaplatform in een uitgebreide post de mogelijke settings van de toekomstige Assassin's Creed-games gedeeld, waaronder dus ook deze.

Zo heeft hij artwork van Ubisoft-medewerker John Bigorgne gepost, die eerder schetsen voor Assassin's Creed: Lineage en Assassin's Creed Syndicate maakte. Hoewel de afbeeldingen al enkele jaren oud zijn, is het vooral de manier van naamgeving van de bestanden die suggereert dat ze onderdeel van een grote game zijn.

assassins_creed_china

Nstav13 beweert verder dat er op de afbeelding een Chinees fort te zien is en dat de setting van de nieuwe Assassin's Creed zich mogelijk tijdens de Yuan-dynastie (1206-1368 na Chr.) afspeelt. In die periode breidde de Mongoolse heerser Kublai Khan zijn rijk steeds verder uit.

Het zou overigens niet om het eerstvolgende deel in de serie gaan. Volgens nstav13 komt volgend jaar eerst een middeleeuwse Assassin's Creed-game met als setting De Pest uit, pas in 2022 kunnen we mogelijk aan de slag met 'Assassin's Creed Yuan China'.

Het is vooralsnog speculeren dus. Wat wel vaststaat, is dat de Assassin's Creed Valhalla release op 17 november 2020 is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread