Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla update verbetert stealth

Ook extra moeilijkheidsgraad toegevoegd.

Assassin's Creed Valhalla krijgt op 22 februari een update via de 1.5.0 patch. Hoewel de update voornamelijk dient om de game voor te bereiden op de Dawn of Ragnarok DLC, krijgen ook spelers die de uitbreiding niet kopen verschillende upgrades.

Het meest opvallende in de patch notes is dat stealth aanzienlijke verbeteringen krijgt. Zo reageren vijanden vanaf nu realistischer op Eivors gefluit, worden spelers niet meer gedetecteerd als ze vallen zetten en kunnen dieren je niet meer van mijlenver spotten.

Cover image for YouTube videoAssassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök - Cinematic World Premiere Trailer | Ubisoft [NA]

Daarnaast komt er ook een geheel nieuwe moeilijkheidsgraad genaamd 'Saga'. Die moeilijkheidsgraad wordt geïmplementeerd voor spelers die het verhaal willen volgen zonder zich druk te hoeven maken over combat en stealth. In de praktijk doen vijanden veel minder damage en reageren ze trager.

Wie Assassin's Creed Valhalla op pc speelt, kan na de 1.5.0 update ook een Nintendo Switch Pro of Stadia controller gebruiken. Daarnaast worden er ook talloze kleine bugs opgelost.

De Assassin's Creed Valhalla 1.5.0 patch is vanaf 22 februari om 13:00 uur te downloaden en weegt 15 GB op pc, 12.27 GB op Xbox Series S/X, 3.6 GB op PS5, 7.94 GB op PS4 en 9.84 GB op Xbox One.

Het zijn hoogdagen voor Assassin's Creed. Wie Valhalla nog niet in huis heeft, kan Assassin's Creed Valhalla deze week gratis spelen. De volgende grote DLC-uitbreiding Dawn of Ragnarok komt op 10 maart uit en brengt volgens onze eigen Sander een 'nieuwe frisse wind'.

Ook gaat er een gerucht dat we in 2023 een nieuwe Assassin's Creed krijgen met Basim in de hoofdrol.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties