Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft+ komt binnenkort naar PS4 en PS5

Breidt abonnement uit met Ubisoft-klassiekers.

Ubisoft laat weten dat de abonnementsdienst Ubisoft+ binnenkort beschikbaar is voor PlayStation-gebruikers. Daarnaast laat hij ook weten dat hij de bovenstaande service uitbreidt met het Ubisoft+ Classic-abonnement.

Dankzij Ubisoft+ krijg je toegang tot meer dan 100 games, waaronder nieuwe releases, classic games, premium edities, extra content packs en beloningen. Spelers die op 23 juni beschikken over een PlayStation Plus Extra- of PlayStation Plus Premium-abonnement krijgen verder ook toegang tot Ubisoft+ Classics.

Cover image for YouTube videoUbisoft+: Get monthly rewards and play 100+ games

Dat abonnement bevat volgens het bedrijf 'een zorgvuldig samengestelde selectie van populaire en klassieke Ubisoft-titels', waaronder Assassin's Creed Valhalla, For Honor, Far Cry 4, South Park: The Fractured but Whole en Watch Dogs. Bij de release zal de Ubisoft+ Classics-catalogus in totaal 27 titels bevatten. Eind 2022 wordt dat aantal nog eens opgeschroeft naar 50 games.

Naast PlayStation-consoles onthulde Ubisoft eerder dat Ubisoft+ binnenkort beschikbaar is op Xbox en ontdekte je eerder ook dat het nieuwe Playstation Plus-abonnement op 22 juni beschikbaar is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Far Cry 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties