Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla update voegt nieuw gebouw toe

Hele grote kleedkamer.

Een nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla voegt een nieuw gebouw aan je vestiging toe. Ravensthorpe wordt voller en voller.

In het nieuwe gebouw kun je vijf sets met armor opslaan. Vervolgens kun je gemakkelijk via het menu van de game wisselen tussen je sets. Een handige toevoeging omdat de game steeds groter wordt en je op iedere situatie voorbereid moet zijn!

Versie 1.5.2 is vanaf nu te downloaden. De update is op de Playstation 1,5 GB. Op de pc en Xbox moet je 7 GB aan vrije ruimte voorzien.

In maart 2022 kwam de grote Dawn of Ragnarok uitbreiding uit. Lees de geüpdatete Assassin's Creed Valhalla review om meer over de game en de uitbreidingen te leren. Ook komt Assassin's Creed Origins naar Xbox Game Pass.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties