Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla is volgende week tijdelijk gratis speelbaar

Gratis naar het Valhalla.

Ubisoft laat weten dat Assassin's Creed Valhalla van 24 tot en met 28 februari tijdelijk gratis te spelen is op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One en Xbox Series X/S. Of je tijdens die periode toegang krijgt tot de volledige game of maar een deel ervan, is niet bekend.

Naast het evenement onthult Ubisoft dat hij op 22 februari update 1.5.0 uitbrengt. Hoewel Ubisoft amper iets onthulde over die update, vermoeden we dankzij de bijbehorende afbeelding dat die de game voorbereidt op de Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök-uitbreiding die op 10 maart uitkomt.

Verder is er volgens geruchten een nieuwe Assassin's Creed die zich focust op stealth in de maak. Wie graag onze mening over de bovenstaande game wil weten, klikt best eens door naar onze Assassin's Creed Valhalla review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties