Steeds meer Black Ops verwijzingen in Warzone

Warzone maakt zich klaar voor Season 4.

Er zijn steeds meer verwijzingen naar Black Ops te vinden in Call of Duty: Warzone. Activision maakt zich klaar om de volgende Black Ops te onthullen in de battle royale.

Nu de bunkers in Warzone geopend zijn, ontdekken spelers steeds meer verwijzingen naar Black Ops. In een hut in het westen van Prison kan je op een tafeltje de iconische RC-XD vinden. De RC-XD (Remote Controlle eXplosive Device) was een beloning na een killstreak in de Black Ops multiplayer.

In hetzelfde hutje kan je ook een hoop oude computers vinden die zo uit het tijdperk van Black Ops zouden kunnen komen. Eerder hadden slimme dataminers ook al ontdekt dat de U-2 spy plane in Warzone zit. Ook dat was een beloning die je kreeg na een killstreak.

Het is intussen duidelijk dat Activision een pad legt naar de aankondiging van een nieuwe Black Ops in Warzone. Eerder deze week konden we al melden dat die game Call of Duty: Black Ops Cold War heet en eind dit jaar uitkomt.

Opmerkelijk is dat het voor het eerst is dat elementen uit Black Ops te zien zijn in een Modern Warfare-game. Tot hiertoe werden de twee Call of Duty-varianten strikt gescheiden gehouden. Bekende personages uit Modern Warfare zoals Captain Price en Ghost zag je enkel in die games, terwijl de immens populaire Zombie-mode enkel in Black Ops te vinden was.

Het lijkt er dus op dat de twee series elkaar eindelijk de hand schudden en zich klaar maken om in elkaar over te vloeien in Warzone. Er staat ons duidelijk heel wat te wachten in Warzone Season 4 dat 2 juni van start gaat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread