Assassin's Creed Valhalla draait aan 30 fps op Xbox Series X

Geen X-ellent nieuws.

Ubisoft laat in een interview met onze Portugese zustersite weten dat Assassin's Creed Valhalla op de Xbox Series X aan 'minstens 30 frames per seconde' zal draaien. Daarmee ligt de framerate in lijn met die van de Assassin's Creed-games op de huidige consoles.

De aankondiging is opvallend, zeker nadat Microsoft vorige week onthulde dat Dirt 5 speelbaar is aan 120 frames per seconde. De Xbox Series X-versie van Assassin's Creed Valhalla biedt volgens Ubisoft wel enkele andere voordelen. Zo heeft die versie snellere laadtijden, betere graphics en ondersteuning voor 4K-resoluties.

We komen stelselmatig meer te weten over Ubisofts nieuwe game. Zo bevat de Assassin's Creed Valhalla season pass een Beowulf-missie. In juli volgt er ongetwijfeld nog een pak nieuwe info over de game. Dan organiseert Ubisoft immers het Ubisoft Forward evenement.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread