Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla season pass bevat Beowulf-missie

Held ontmoet legende.

Wanneer je de Gold Edition, Ultimate Edition of Collector's Edition van Assassin's Creed Valhalla koopt, krijg je daar de season pass bij. Die bevat volgens de Duitse Ubisoft Store onder andere een Beowulf-getinte missie.

Via de beschrijving van de game op de Duitse Ubisoft Store lezen we dat de verhaalmissie van de season pass 'De legende van Beowulf' heet. Beowulf is een legendarische held die onder andere het monster Grendel versloeg. In de missie ontdekken we vermoedelijk de wrede waarheid achter die legende. De missie met Beowulf lanceert samen met de volledige game in het najaar.

Naast extra informatie over de season pass kregen we vorige week ook een nieuwe in-game trailer van Assassin's Creed Valhalla die helaas geen gameplay bevat. Dat tot grote teleurstelling van fans, maar gelukkig laat Assassin's Creed Valhalla-regisseur Ashraf Ismail weten dat er met zekerheid nog gameplaybeelden volgen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties