Ghost of Tsushima krijgt morgen eigen State of Play

Sony ziet spoken.

De volgende State of Play staat helemaal in het teken van Ghost of Tsushima. Dat maakt Sony bekend via een tweet. Volgens de tweet krijgen we op donderdag 14 mei om 22:00 uur meer informatie over het langverwachte nieuwe game van Sucker Punch Productions.

In die State of Play van Ghost of Tsushima onthult Sony meer gameplay van het verkennen van de open wereld en de gevechten in de game. De hele stream duurt ongeveer 18 minuten en is volledig te bekijken op Twitch en YouTube.

Sony laat verder ook weten dat er in de stream niets wordt aangekondigd over de PlayStation 5. Volgens geruchten onthult Sony die details begin juni tijdens een PlayStation 5 evenement. Ondertussen vind je op onze website alle PlayStation 5 info en Ghost of Tsushima info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread