Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of Tsushima PS5-upgrade kost 10 euro

Krijg je next-gen waar voor je geld?

Wie zijn of haar PlayStation 4-versie van Ghost of Tsushima wil upgraden naar de eerder aangekondigde Ghost of Tsushima Director's Cut voor PlayStation 4 en PlayStation 5, moet daarvoor extra betalen.

Wie zijn PlayStation 4-versie van Ghost of Tsushima rechtstreeks wil upgraden naar Ghost of Tsushima Director's Cut op PlayStation 5 moet daarvoor €29,99 neertellen. Spelers die hun PlayStation 4-versie liever opwaarderen naar de Ghost of Tsushima Director's Cut op PlayStation 4, kunnen dat doen voor €19,99. Ten slotte is het ook mogelijk om de Director's Cut op PlayStation 4 voor €9,99 om te zetten naar de Director's Cut voor de PlayStation 5.

Naast upgraden is het ook mogelijk om de Ghost of Tsushima Director's Cut op PlayStation 4 en op PlayStation 5 te pre-orderen voor respectievelijk €59,99 en €69,99. In beide gevallen heb je de keuze tussen een fysieke en digitale versie en krijg je naast de game ook een digitale soundtrack, twee nieuwe liedjes van Iki Island, een digital art book en 10 afbeeldingen met concept art van Iki Island. Spelers die Ghost of Tsushima Director's Cut voor de release bestellen via de PlayStation Store krijgen meteen toegang tot Ghost of Tsushima op de PlayStation 4.

Dat Sony geld vraagt voor bovenstaande upgrades zal vermoedelijk olie op het vuur gooien. Veel spelers zijn namelijk niet te spreken over het feit dat de PlayStation 5 geen Smart Delivery zoals de Xbox Series X ondersteunt. In plaats daarvan kiezen ontwikkelaars en uitgever zelf of ze geld vragen voor next-gen upgrades. Sucker Punch kiest er in dit geval dus wel degelijk voor om wel geld te vragen voor upgrade naar de PlayStation 5-versie.

Naast een nieuwe versie van de game werkt John Wick-regisseur Chad Stahelski momenteel aan een Ghost of Tsushima-film. Omdat die film pas in de pre-productiefase zit, is het niet duidelijk wanneer die te zien zal zijn op het grote scherm.

Wil je graag meer weten over de bovenstaande game, check dan zeker onze Ghost of Tsushima review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties