Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Daisuke Tsuji uit Ghost of Tsushima speelt Scorpion in Mortal Kombat 1

Kom hier, Daisuke!

Stemacteur Daisuke Tsuji laat via Twitter weten dat hij de rol van Scorpion vertolkt in Mortal Kombat 1. Daarnaast maakt hij ook bekend welke stemmen je nog in de game mag verwachten.

Tsuji ken je mogelijk als de stem van Jin Sakai in Ghost of Tsushima. In zijn tweet laat hij weten 'verheugd te zijn om eindelijk bekend te maken dat hij Scorpion speelt'.

Naast Tsuji als Scorpion bevat de game ook de stemmen van Matt Yang King als Liu Kang, Kari Wahlgren als Mileena en Kitana, Vic Chao als Kenshi, Alan Lee als Shang Tsung, Kaiji Von Tang als Sub-Zero, Andrew Bowen als Johnny Cage, Vincent Rodriguez III als Raiden, Sunil Malhotra als Kung Lao, Yuri Lowenthal als Smoke en Noshir Dalal als Rain.

Mortal Kombat 1 is eerder dit jaar aangekondigd en komt op 19 september uit. Het is een reboot voor de reeks die zich afspeelt in een nieuw universum gemaakt door de Fire God Liu Kang.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties