Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

John Wick-regisseur maakt Ghost of Tsushima film

Had Jin Sakai een hondje?

Ghost of Tsushima wordt verfilmd en Chad Stahelski is aangesteld als regisseur. Stahelski is ook één van de twee regisseurs van de John Wick-films. Sony zal optreden als producer van de film samen met PlayStation Productions.

De film zou het verhaal van de game volgen. Dat betekent dat we dus Jin Sakai op het grote scherm zullen mogen aanschouwen.

"We zijn enthousiast om samen te kunnen werken met Chad en 87Eleven Entertainment om hun visie op Jins reis naar het grote scherm te brengen," zegt PlayStation Productions-baas Asad Qizilbash. "We werken graag samen met creatieve partners zoals Chad, die een passie hebben voor games en in staat zijn om een rijke adaptatie te maken die zowel de fans zal aanspreken als een nieuw publiek zal bereiken."

Helemaal verrassend is het niet dat er een Ghost of Tsushima-film komt. De game werd 6,5 miljoen keer verkocht en Sony heeft al een tijdje plannen om meer adaptaties te maken van hun games. Zo komt er ook een Last of Us-serie voor HBO en een Uncharted-film met Tom Holland in de hoofdrol.

Het is echter nog even wachten op de verfilming van Ghost of Tsushima. De preproductie start nu pas, dus we moogen de film pas over enkele jaren verwachten. Shahelski zelf moet ook eerst nog John Wick 4 afwerken voordat hij met Ghost of Tsushima start.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Ghost Of Tsushima

PS4

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties