Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of Tsushima Director's Cut releasedatum voor PS4 en PS5 bekendgemaakt

Geestige aankondiging.

De Ghost of Tsushima Director's Cut komt op 20 augustus uit op PlayStation 4 en PlayStation 5. Dat onthult ontwikkelaar Sucker Punch via de PlayStation Blog.

Naast de basisgame en alle eerder uitgebrachte content krijg je dankzij de Director's Cut toegang tot het naburige Iki Island. Daar ontplooit zich een nieuw verhaal waarin Jin met zijn verleden wordt geconfronteerd. Verder ga je onder andere het gevecht aan met nieuwe vijanden, kun je meer dieren aaien en leer je nieuwe technieken.

De PlayStation 5-versie van de Director's Cut zorgt dan weer voor een framerate van 60 fps, een 4K-resolutie, snellere laadtijden, 3D audio en ondersteuning voor haptic feedback en adaptieve triggers. Spelers die Ghost of Tsushima op PlayStation 4 bezitten, kunnen hun gemaakte progressie overzetten naar de versie op de PlayStation 5. Alle andere spelers moeten eerst de regio Toyotama in chapter 2 ontgrendelen vooraleer ze toegang tot Iki Island krijgen.

Sucker Punch onthult daarnaast nog dat Ghost of Tsushima bij de release van de Director's Cut een patch krijgt die zorgt voor andere controller layouts, target lock-on bij gevechten en de mogelijkheid om je quiver te verbergen. De ontwikkelaar laat daarnaast ook weten dat Ghost of Tsushima: Legends binnenkort verschillende updates krijgt. Meer nieuws daarover volgt in de komende weken.

Naast dat je de game nu kunt pre-orderen, onthulde Sony dat de Ghost of Tsushima PS5-upgrade 10 euro kost en lees je hier onze Ghost of Tsushima review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties