Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost of Tsushima krijgt geen nieuwe updates meer

Maar de game wordt niet aan zijn lot overgelaten.

Ontwikkelaar Sucker Punch meldt dat hij niet langer actief bezig is met aanvullende updates voor Ghost of Tsushima. Die onthulling is te lezen in de patch notes van update 2.18.

Ghost of Tsushima's update 2.18 bevat voornamelijk "item-wijzigingen, bugfixes en verbeteringen voor Legends en ook kleine singleplayer-wijzigingen". Buiten wat bugfixes en aanpassingen aan de Legends-mode, kan een handelaar in de New Game Plus-mode nu meer silk opslaan en lost Sucker Punch "problemen in dialogen en tussenfilmpjes" op.

Helemaal onderaan de patch notes onthult de ontwikkelaar het volgende:

"We zijn op dit moment niet actief bezig met aanvullende patches, maar we houden natuurlijk alle feedback in de gaten die we via de community-subreddit Gotlegends en via Twitter ontvangen voor het geval er belangrijke bugs of problemen worden ontdekt. We willen de gehele community bedanken voor de ongelofelijke support en feedback die we sinds de release hebben ontvangen."

Ghost of Tsushima werd al meer dan 8 miljoen keer verkocht. Wil je graag nog meer weten over deze titel, lees dan zeker Maarten zijn Ghost of Tsushima review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
See 1 more

Ghost of Tsushima: Legends

PS4, PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties