Grand Theft Auto 5 vanaf nu speelbaar via Xbox Game Pass

Tre-voor niets.

Microsoft maakt via Twitter bekend dat Grand Theft Auto 5 vanaf vandaag deel uitmaakt van de Xbox Game Pass. Eigenaars van een Xbox One (X) kunnen vanaf nu de campaign uitproberen. Wie daarnaast Games with Gold of een Game Pass Ultimate-abonnement heeft, kan ook met de multiplayermodus aan de slag.

Grand Theft Auto 5 kwam in 2013 uit, maar blijft vooral dankzij de multiplayer nog steeds immens populair. Sinds 2018 is GTA 5 zelfs het meest winstgevende entertainmentproduct aller tijden. In 2019 steeg de omzet en het aantal spelers opnieuw dankzij de release van de Diamond Casino & Resort update.

GTA 5 dankt natuurlijk ook een groot deel van zijn populariteit aan de fantastische GTA 5 cheats waarmee je de wereld helemaal kan draaien in jouw voordeel.

Ook de komende maanden mogen eigenaars van een Xbox Game Pass-abonnement zich nog aan heel wat moois verwachten. In november kondigde Microsoft meer dan 50 nieuwe games voor de Xbox Game Pass aan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread