Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Uitgever 2K Games verduidelijkt hoe microtransacties werken in Borderlands 3. De afgelopen dagen waren er daarover door de uitgever en door ontwikkelaar Gearbox tegenstrijdige berichten verspreid. 2K bevestigt nu dat de game microtransacties bevat, maar dat deze louter cosmetisch zijn.

Gearbox-topman Randy Pitchford had eerder tijdens een livestream verkondigd dat 'Borderlands 3 geen microtransacties of free-to-play rommel bevat'. Dat werd nadien echter tegengesproken door creative director Paul Sage. 2K Games bevestigt nu die laatste versie.

Volgens de uitgever bevat Borderlands 3 wel degelijk microtransacties. Zo is het mogelijk om met echt geld skins te kopen voor je wapens, personages en voertuigen. 2K Games benadrukt wel dat deze aankopen geen enkele invloed hebben op de gameplay. De game bevat ook geen lootboxes.

Borderlands 3 is vorige maand officieel aangekondigd. De game komt op 13 september uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread